Kerstoratorium 2019

Koor Musica Vincit uit Landgraaf voert het Weihnachts-Oratorium van Müller uit.

Heinrich Fidelis Müller, een Duits priester en componist, componeerde dit oratorium in 1879. Gebruik makend van oude, herkenbare melodieën schreef hij een mooi en voor iedereen toegankelijk werk. Het Weihnachts-Oratorium is het verhaal van de geboorte van Christus, verteld middels recitatieven, afgewisseld met solo- en koorwerken. In de uitvoering van Musica Vincit wordt het werk aangevuld met composities van o.a. J.S. Bach, C. Saint- Saens, P. Cornelius, evenals gregoriaanse gezangen.

Solisten in deze bijzondere uitvoering zijn Daphne Ramakers, Pascal Pittie, Jaap Dekker, Patrick Heckmanns en Jan Lipsch.

De instrumentale begeleiding wordt verzorgd door Pavlina Heckmanns, orgel, en een strijkersensemble o.l.v. Ingrid Holleman. Het geheel staat onder leiding van Augustine Boshouwers.

De uitvoeringen vinden plaats om 15.00 uur op:

Zondag 8 december 2019 in de O.L.V. van Lourdeskerk, Wittevrouwenveld, Maastricht.
Kaarten aan de kassa € 12,50 / Voorverkoop € 10,00
en
Zondag 22 december 2019 in het Cultuurhuis, Landgraaf.
Kaarten aan de kassa € 15,00 / Voorverkoop € 12,50

Kinderen tot 12 jaar: gratis toegang

Kaarten voor beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar via de leden van het koor, aan de kassa of kunnen besteld worden via onderstaand bestelformulier.

Na ontvangst van uw bestelformulier krijgt u van ons een mail met daarin alle gegevens voor het overmaken van het verschuldigde bedrag. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen sturen wij u hiervan een bevestiging. De bestelde kaarten liggen dan voor u klaar bij de ingang van de kerk/zaal.